Обирът  в административната сграда на спедиторската фирма Спийди, която се

...
Обирът  в административната сграда на спедиторската фирма Спийди, която се
Коментари Харесай

Гореща версия: Обирът в централата на „Спийди” в Бургас е инсцениран

Обирът  в административната постройка на спедиторската компания „ Спийди ”, която се намира в Северната промишлена зона в Бургас, може да е инсценировка, оповестява Флагман.бг, базирайки се на собствен източник.  „ Там е цялостно с камери. Няма метод някой да влезе без да знае къде снимат устройствата и да не е осведомен с местоположението на склада. Това е голямо пространство. Може и да е инсцениран обир”, счита осведомен, който пожела да остане неизвестен.

Припомняме, че крадците са проникнали в постройката през нощта в петък против събота. Те пробили отвор в тухлена стена в ниското тяло, където се намират офисите и по този начин се озовали в касовото помещение на компанията, откъдето съумели да отключат чекмедже в металната каса. По данни на притежателите откраднатата сума е към 5 300 лева

" На пръв взор кражбата е осъществена доста професионално, само че отмъкната сума е прекомерно дребна, с цел да е дело на проведена тайфа. Подобни хора изследват доста деликатно, преди да работят ", довериха проверяващи.

Регионалният началник на компанията единствено удостовери кражбата, само че отхвърли спомагателен коментар по случая. „ Да, имаше грабеж, само че повече информация не мога да ви дам, без позволение на основния шеф на компанията в София”, съобщи районният началник на компанията Димитър Мандаджиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР